Jag i en av Frankrikes många parker

»

 1. Mygel och bag forekommer i den ekonomiska sparen eftersom ekonomin styr det mesta och vad Riksbankschefen Stefan Ingves haller pa att infora kan jag bara forestalla mig eftersom han ar utbildad i USA och ar finsk i grunden med Valuta Union som mal , vilket jag motsatter mig.
  Punkt slut.

  • Hej !

   Att vara i Warzawa mitt i februari manad utan varelse pengar och hotell rum i tre veckor ar inte latt speciellt om det ar kallt ute , den kallaren med stampat jordgolv som jag lag i var det ett par fruntimmer som tittade in klockan tolv pa natten och fragade varifran jag kommer jag svarade varifran kommer du/ni for de var tva stycken varav en skrek som en stucken gris och var radd jag fragade varfor ar du radd jag ar inge farlig det ar jag som ska vara radd inte du jag lamnade stallet och de ringde polisen jag sa jag sitter har och vantar pa polisen svarade jag men sedan replikerade jag att jag inte visste om de ringde polisen eller ett par av deras ”torpeder” sa jag sa jag gar utanfor porten och vantar sedan ringde den ena tjejen ett samtal till som hon sa att honskulle ringa hyresvarden fast pa engelska forstas , valdigt latt att prata engelska da det faller vederborande in i smaken men baken ar ju delad som sagt. , lol.
   Jag sa ocksa att mina tillhorigheter arkvar darinne och dom later ni bli sa jag men hon sa att dom kommer vi att ta , da sa jag da anmaler jag er, och sa gick jag.

   • Hej !

    Det var Hard Rock kepsar fran Copenhagen , Munich , Amsterdam och keps fran Hofbrau-haus i Munchen tva av varje en har jag kvar for den hade jag pa mig en del verktyg var det ocksa i bagaget plus en ryggsack med diverse prylar rakvatten kopt pa finlands fargan men som bra ar har jag ett annat rakvatten Opium det vet val lilla gumman om , lol. 😉

   • Hej !

    Axelremsvaskan med det vasentligaste hade jag med mig for jag visste att de hade pejl pa mig men vantade pa ratt tillfalle , fulingarna .

    Jag har fatt en del erfarenheter fran de lander jag vistas i runt om i EU-omradet , har ar en till handelse som tva kvinnliga poliser gjorde , jag gick over gatan tvars over tio meter ifran ett overgangsstalle de tva kvinnliga poliserna vande pa klacken direkt och replikerade till mig pa polska spraket , jag forstod vad de menade men sa inget jag plockade fram mitt korkort och visade dem de pratde engelska men mycket daligt jag fragade senare om det hade hant nat speciellt i Warzawa pa sistone eftersom det var sa mycket aktivitet med poliser , nja de tittade pa varndra och mumlade nagot jag inte uppfattade men varje gang jag blir kollad av poliser sa hander det nat trakigt , synd ar val det for de ska skydda inte skada.
    Darav min ktitik mot just poliser !

  • Hej !

   Alla som ar ute och reser se till att tomma cach och webblasarens historik mm mm. for de hackar och snor losenord hela tiden speciellt i dessa lander (syftar pa Polen nu ar aven i andra lander money you know) de anvander oftast windows XP eftersom det ar inkort hos analfabetisterna .

  • Hej !

   Malmö (Malmoe) by day of today tired but my head is still working going on further on thursday .

   http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/det-gar-att-komma-at-korruption-inom-bistandet_6935425.svd

   Det går att komma åt korruption inom biståndet

   Korruption är ett problem inom biståndet. Men det finns relativt enkla sätt att komma åt den. Vi vill att det alltid ska finnas minst en representant för biståndsgivaren närvarande när upphandlingar genomförs, skriver bland andra Swedish Consultants.

   • Hej !

    Malmö bibliotek har Ubuntu och firefox webbläsare ganska bra faktiskt måste jag erkänna lite slö reaktion på uppkopplingen bara , en annan mentalitet i detta land inga konstigheter såsom misstänksamhet obstruerande personer eller annat irriterandei i jakten på pengar eller mat 🙂 😉

   • Hej !

    Avundsjukan och ”respekten” för var välfärd är stor ute i Europa därför att sjukvård är jättedyrt utomlands vi ses som sagt både med avunsjuka och beundrande glasögon när en Svensk uppenbarar sig men infallsvinklarna är olika beroende på syfte och setting och naturligtvis de eller den personen jag får kontakt med , , bjälken kanske sitter i mitt öga men grandet i den andres.

   • Hej !

    Jag äger som poliserna i Amsterdam sa till mig när jag inte kunde flytta bilen eftersom jag druckit alkohol som uttryckligen också sas av mig , ”Det är inte vårt problem” .

    LOL.

  • Hej !

   Metro 2012-03-20 Malmö .

   25-åringen såldes mellan hallickar.

   Trafficking.

   Min Kommentar : Nackdelen med att försöka få bort prostitutionen från gator och torg iom. att det blev illegalt där , är att det blir farligare för de inblandade och dessutom mindre övervaknings-effekt som är bra och dåligt för gatu-prostitutionen och kvinnor och män som har dessa aktiviteter , men dåligt för lagstiftarna som har missuppfattat lagars uppgift som icke kontraproduktiva !

   —————————
   Metro samma datum.

   Rätten glömde barnporrfall – 34-åring frias .

   Lunds Tingsrätt missade och skicka handlingar och brottet glömdes bort , nu har ärendet blivit för gammalt och mannen frias för misstankarna om grovt barn-porrbrott.

   Min Kommentar : Jag behöver ju inte begå något brott om jag har en hel massa barnporr filmer eller liknande som så kallat , intresset kan ju ligga på en/ett privat studerande nivå och då är det inget brott , jag studerar alltså barnporr och dess vrår och skrymslen helt enkelt.

   • Hej !

    Metro 2012-03-21 Malmö.

    Svenskarna om EU : Rör inte våra pengar .

    EU-politikerna sitter i ständiga krismöten för att rädda € och bankrutta stater.

    Min Kommentar : Det hela pekar på bankrutta ekonomier i hela EU-området detsamma gäller Staterna med , jag har rest för mycket för att inse att det hela är en vädjan till Sverige att vara med och sponsra ekonomierna i EU , vad säger den vanliga arbetaren om det tex. en lokalvårdare , sjuksköterska , Läkare , förmodligen tvär NEJ.
    Det festande som jag sett på mina rundresor är det liv som de lever ute i EU-området så glöm mitt deltagande om EU och € överhuvudtaget, tips , kliv ur svenska folk om ni inte vill jobba häcken av er för deras fester !

   • Hej !

    Metro 2012-03-21 Malmö.
    Lagskydd för obligatorisk ansvarsförsäkring för större fartyg from 1 juli.

    —————————

    Hej Ett demoex. av Alienware 11x core i7 4 gigg ram dell i Polen kostar 3400zloty , räkna mina herrar och damer.

    ———–

    Hej !

    Jag ställde en upphittad ryggsäck utanfören polisstation i Malmö igår och eftersom det inte var ett ställe där de tar emot upphittat gods ställde jag ryggsäcken mot en polisbil vid högra framhjulet , läs Metro idag eller TT om Misstänkt bomb var träningskläder .

    LOL 🙂 och LOL i Paranojans tjänst

   • Hej !

    Halsduk vållar heligt gräl .

    En speedway halsduk på en Jesus-staty i den västpolska staden Swiebodzin vållar helig debatt i Polen.

    Not me promise 🙂

    ——————————–
    NOWAY not Norway , what did you say NOWAY !

   • Hej !

    Metro 2012-03-21

    Ingen frisk luft kring rökare.

    ——

    Alltså debatten om rökare och rökning överhuvudtaget är naivt omhändertagande .

    Min rökning skyddar mig för bilavgaser genom att min kropp gör sig beredd på dessa allvarliga CO-utsläpp och andra kemikalier men för den skull behöver inte cigaretter och tobak innehålla ämnen som gör att det smakar f…n helt enkelt eller slocknar i förtid , dessutom så ökar jag syreupptagningsförmågan till gränser där min sänka för övrigt är god gränsar till mycket tom.

    Känn er inte besvikna ni som slutat du mår bra så du har inte missat nåt.
    /Stefan

 2. Hej !

  Svenska lärosäten styrs på fel sätt

  http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/svenska-larosaten-styrs-pa-fel-satt_6925565.svd

  Det ar det jag menar att ” Vetenskap och beprovad erfarenhet ” ar ett farligt ledord som maste revideras.

  Likstyrning (Ekonomi (ordval) , el ), Dogmatism , Konformism , Status Quo , ar motsatsen till dynamik , kreativivtet , flexibel , alltsa ordvalen for den vetenskapliga forskningen maste ledorden vara i form av futurum och otidsenligt for att fora forskningen framat mot ny tid och nya framsteg for manskligheten

  En losning (ordval , smutsigt) pa detta !?

  Beroende (Eng).addicted) avhängig, ofri, bunden, osjälvständig
  subst. avhängighet, ofrihet, bundenhet, bindning pa vad det hela gar ut pa !

  Battre ordval… Lösning : Blandning, solution, mixtur, extrakt rätt svar, svar, förklaring, nyckel, facit; utväg, möjlighet, metod.

  http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/svenska-larosaten-styrs-pa-fel-satt_6925565.svd#article-comments

  • Hej !

   Som jag namt tidigare sa ar de som ar multilinguistiska och har bra sprakkunskaper oavsett blind dov eller annat funktionshinder eller ej , har fordelar i forhandlingslagen. (Cooperation)

   • Hej det engelska spraket vinner oftast i forhandlingar eftersom det ar ett Internationellt sprak och kommer sa och att vara aven fast enormt motstand varlden over finns !

    I don’t understand mots jag av , kanske det ar analfabetens forsvar , vem vet ?

  • Hej !

   Jag var inne i en kemikalie butik och dar skulle vilken amator kemist som helst gora sig lycklig i flera decennier pa de kemikalier som fanns dar , kokain skulle kunna jamforas med ett par bloss pa en cigarett jamfort med det jag/du skulle kunna gora med dom grejorna .
   Jag gick en halvmeter over backen da jag gick ut ur butiken av bara dofterna dar inne.

   • Hej !

    Alltsa kulturen i Polen /Warzawa ar speciell och jag hoppas att Nikolaij Jowi Kopernikus hade ratt , jag promenerade langs den gata dar Universitetet i Warzawa ar mittemot ligger Turkiets Ambassad det ar en speciell gata med en kulturell sfar som faller ig in i smaken det finns ett par bankar av marmor liknande sten material dar det ar ingjutet en bandspelare eller nat med ett stycke av Chopin vilken sats det ar kollade jag inte i all hast.
    Synd ar val att busstrafiken och annan biltrafik forstor atmosfaren och de antika arkitekturen.

    I centrum av Warzawa ar det forfallet pa ett visst satt men i utkanterna av huvudstaden florerar rikedomen sa det ar en sk. sken- bild av huvudstaden for , ja ni vet den bristfalliga historiska analfabetismen , so to speak.

    I am am not Polish but I intend to be Poland citizen , I am not Finnish but I intend to be a guy from Finland , I am not a Swede but I am a Swedish citizen but not a swede and a disher , anyway lol.

    I am not an a American because I am not native 😉
    To celebrate Wilhelm Moberg and his work.

    Just vanish will you ! 😉

   • Hej !

    Runt omkring i Europeiska storre stader ar det ett florerande uppslag av monument om och av andra varldskriget vilket paminner om att detta far aldrig handa igen men tysken kanner sig krankt och vill ga under jord om ni forstar.
    Sedan da jag var i England sa forfaller deras kyrkogardar vilket de hedrar starkt har i Polen med blommor och tanda ljus mm. mm.

    Man/Jag kan saga att en kyrkogard i Polen ar ett FINRUM i deras mening.
    Mycket pakostat.

    Appropa Turkiet , I am not a Turkey but I intend to be a turkish member in EU .
    😉

    Sverige har gatt med i EU pa de grunder som varit och ar men valuta unionen sager iaf. jag NEJ till , jag sa ocksa nej till unionen vilket hanvisar tiil inbordes-kriget i USA da det bekom sig , sa det vill jag ej ska ske ,DET FAR INTE HANDA IGEN SA ADOLF HITLER , vilket ocksa var mitt senaste svar i den korrupta rostningen i Kungsor /Piratpartiet .

 3. ” Botemedlet innan Amfetaminet som blev epedemiskt pa den tiden.
  De som lamnades darhan fick sjukdomarna som ar och var efterverkningarna av dessa manniskors framfart .
  Vissa av dessa sjukdomar gar faktiskt och bota med detta lakemedel som ar strangt reglerat och forskrivs av doktorer med special-licens fran Socialstyrelsen i Sverige.
  Jag tanker i detta lage ej namna vilka sjukdomar det handlar om pga. missbruk med diagnostisering mm.
  ADHD ar val kant mer sager jag ej. ”

  Det ar en efterbliven del av det manskliga genomet/individen (samhalssfunktionerna) som ar tvunget att repareras helst med hjalp av terapeutiska metoder medicinering anbelangar endast de allra svaraste fallen utan prestige for den behandlande terapeuten som kutym.

   • Hej

    Jag har ett par tips till , familjen sjalv , och sok efter Benny S-holm HIV och Hepatit smittad som ni kanner har gjort ansprak pa HMS. ett par ggr. relation Riddarholmen , och sa HMS. sjalv , och Major Balazza nittonhundra femtioatta .

    Thats it.

    ————————————————————————————————————

    Har nu levt i Warzawa i snart tre veckor utan pengar eftersom resor kostar mycket , det ar papperskorgar och annat som galler jag mar utmarkt iaf. men vager ungerfar sextiofem kilogram.

    Bitvis pafrestande med provokationer och annat med myndigheter da matfragan och somnbristen ar overhangande , desutom ont om sovplatser som blir trappuppgangar kallare skumma utrymmen som ar u i vintertid kallt som f…..n .

    Aterkommer senare.

    /Stefan

   • Hej

    Jag far ocksa hjalpa turistinformationerna med konfigurationen av deras datorer och dessutom pa Polska och andra sprak vilket gor konflikterna annu svarare , ocksa med kulturella problem istucket i konflikterna .

    Snacka om arbete , jag kan saga att det ger mycket social kompetens och tillhorande positiva gladjeamnen men ocksa djupa dalar med kan bli odesdigra konsekvenser med mitt sjalvstandiga volontar arbete som kall enligt Hippokrates.

    Jag gillar det med full gladje och kraft och ibland kan jag faktiskt falla en del tarar att se hur manniskor pa gator och torg lider och far illa , samtidigt som jag sjalv ocksa har en del krokodil tarar och ocksa sorjer min bortgangna Mor .

    Uppfostran ar en fraga om forstaelse i vuxen alder aven om kampen ar svar , alla har mojlighet att na framgang men det kraver mycket hart arbete , envisehet och vilja plus att den fysik som kravs for det ar en grundlaggande forutsattning , nagot sofflock ar det inte tal om .

    Vi ses.

   • Hej

    Lakarutbildningen i Sverige ar det harda krav for att komma in pa , standigt klagas det pa brist pa lakare , det maste importeras lakare fran exempelvis Polen och andra lander , det tycker inte jag ingar i lakaretikens grunder eftersom de lakare som kommer ex. fran Polen vill tjana pengar och det ar inte malet/forenligt med etiken dessutom sa tar vi de lakare fran dessa lander dar de egentligen behovs alltsa exempelvis i detta fall Polen.

    Fy skams ni som tanker och gor sa.

    Utbildningssystemet behover luckras upp sa studenter i det har fallet de svenska kan komma in pa dessa utbildningar och sedan inom respektive Landsting vidareutvecklas.

    PUNKT SLUT.

    /Stefan

   • ” Hej

    Lakarutbildningen i Sverige ar det harda krav for att komma in pa , standigt klagas det pa brist pa lakare , det maste importeras lakare fran exempelvis Polen och andra lander , det tycker inte jag ingar i lakaretikens grunder eftersom de lakare som kommer ex. fran Polen vill tjana pengar och det ar inte malet/forenligt med etiken dessutom sa tar vi de lakare fran dessa lander dar de egentligen behovs alltsa exempelvis i detta fall Polen.

    Fy skams ni som tanker och gor sa.

    Utbildningssystemet behover luckras upp sa studenter i det har fallet de svenska kan komma in pa dessa utbildningar och sedan inom respektive Landsting vidareutvecklas.

    PUNKT SLUT.

    /Stefan ”

    ” de lakare som kommer ex. fran Polen vill tjana pengar ”

    De vill ocksa lara sig svensk sjukvard eftersom varan utbildning haller hog kvalitet , det finns olika typer av skolor har i Polen sk. ”street schools ” (min benamning) vilket motsvarar ungefar som det var pa 1960 och 70- talen med teknisk-praktisk (hjalpklass) for ”mindre begavade ” med andra kvaliteter.
    Alltsa olika fallenhet , en del ar mer laskunniga an andra (lashuvud).
    Det ar klart att alla har mojlighet att komma vidare i olika hierarktiska strukturer men det kravs alltsa hart arbete beroende pa utgangslaget och relationen i respektive familjestruktur.
    En del har mer strang uppfostran och storre bindning till familjestrukturen och det kravs alltsa storre anstrangning for att bryta eller fortsatta pa dess bana.
    De som valjer att folja familjens linje och lyda den kulturella traditionen far det emellertid lattare for sig an de som inte gor det .
    Nackdelen ar dock att ju langre individen foljer den kulturella traditionen desto storre ar risken for genetiska komplikationer sasom xxy , yyx , osv.
    Emellertid ar dessa individer viktiga i samhallsfunktionerna men deras foraldrar skams for deras utseende och dessa individer satts pa sarskilda institutioner och betraktas som avvikande och hamnar i utanforskap.
    Det bor namnas att det inte foreligger nagra IQ-storningar som manga tror utan att den sjalvuppfyllda sociala stigmat som de utsatta aven forstar sager att de maste bet’e sig underligt ibland for att uppfylla samhallets normer generellt.

  • Hej

   (Inlägget redigerat med tanke på valutan , hade en del fel där.Zlotyn är värd ungefär dubbelt så mycket som kronan vid skrivande stund. )

   Alltsa ett paket Marlboro hardpack bigsize kostar tio Zloty som motsvarar ungefär tjugo svenska kronor for att ta ut mina pengar utanfor Eurovaluta samarbetet kostar det mig trettiofem svenska kronor jag far alltsa sju paket Marlboro hardpack bigzise innehallande tjugo stycken cigaretter for det priset.
   En ol a’la typ sju procent alkohol kostar tva komma fyra Zloty motsvarar ungefar en och fyrtio svenska kronor , SA GLOM ATT JAG FINNS OVERHUVUDTAGET.

   DATORPRISERNA , ja fundera en gang till det finns annat med som ar billigt ovanstaende ar bara exempel.

   Men en sak ska ocksa namnas Warzawa ar en spokstad vissa stallen ar battre an andra utbyggnaden pagar men det gar langsamt

   Jag tror inte Polackerna ar intresserade av Euron overhuvudtaget dom har det samre an Spanien Portugal och Grekland LOL.

   Glom det och mig med , jag betalar inte fyratusenfemhundra kronor for att hyra en lagenhet i Sverige for en ordinar tvaa da jag har en pension pa det dubbla , aldrig.

   JAG FINNS HELT ENKELT INTE , HEJ DA .

  • Hej

   Prova med C.G.Blomme’ Kungsor/Haggen. X-Convicted …….

   Gun in E-tuna skrubb , lays good there he said.
   ——————————————————————————

   Euro 2012 fotboll Polen vs Ukraina.

   OS 2012 England .

   ————————————————————————

   Sovit bra inatt , frukost fint neskaffe med en fralla plus en mineralvatten snorig dock .

   kl.09.27 2012-03-06 , idag turistinfo Warzawa nara Centralstationen verkar funka bra nu med deras 2 datorer .

   Alltsa paranoijan hos de flesta har och i andra lander for hackingsforsok och annat ar stor.
   Euro samarbetet unionen kan jamforas med kommunism vad hande da till nasta omstallning.
   De krackellerar ju.
   Skilsmassor ar smartsamma bildar jag union och sedan gar vidare till nasta Ecokrati sa blir det skilsmassor osv.

   /Stefan korre lol.

  • Hej !

   Igar stod alla flaggor pa halv stang har i Polen inklusive USA,s , EU och Polens , Ronald Reagan ar dod.

   En sak till det ryktas om ett attentat har i Polen men jag vet inte riktigt var !
   Den svenska regeringen bor ta kontakt med Polens premiarminister , ryktesvagen dock.
   Jag har inte den befogenhet och auktoritet att gora det.

   SKYNDSAMT.

  • Hej

   http://www.svd.se/naringsliv/superhackare-arbetade-at-fbi_6904923.svd

   I forrgar sa traffade jag en fran england pa turist informationen dar jag ar han sa att han hade en server i England verkade stressad och gav sig sedan ivag , jag pratade med honom lite och sa att jag hjalpte till att konfigurerara deras datorer och att jag hade arbetat hart for det.
   Verkade som han ville prata med mig efterat men han sag mig inte , syntes sa iaf.

  • Hej

   Jag har besokt Gorkij-park i Warzaw tva ggr dar det ar heroin missbrukare som ligger i en overgiven ruin mitt i parken . En lat med musik gruppen Scorpions handlar just om denna park jag minns inte om laten heter just Gorkij-park men dom sjunger iaf om den.
   En person jag traffade dar kom med mat at dessa denne person gav mig ett paket mede neskaffe , tacksam var jag precis som de ovriga dar. En person dar hade sin sovsack och sov bredvid en tva decimeter lang dod ratta. Andra gangen jag besokte parken traffade jag en kille som utanfor denna ruin hade gjort upp en eld for att varma sig och fixa sin mat mm. jag pratade med honom om pantsystemet pa burkar och flaskor men han sa att de tar inte alla pet-flaskor och diverse pant och att alla butiker inte gor det stora Kopcentrum han sa faktiskt Kopcentrum pa svenska otroligt nog vilket forvanade mig senare presenterade jag mig som svensk han var vanlig och tillmotesgaende men andock en mycket farlig person pa grund av hans missbruk av heroin.
   Den forsta personen jag traffade dar som gav mig kaffe sa till mig att jag fick passa mig for de ar heroin missbrukare sa han jag gick faktiskt in forst i denna morka hala han hoade forst vilket inte jag gjorde han ger dom mat men han var radd sjalv.
   Han pratade polska som jag borjar forsta si sa dar , prata det ar svarare.

   Fran det ena till det andra sa fick jag tag pa en tio liters hink med gradde igar kvall plus en kasse med fardig bredda mackor sa jag ar pa gron kvist till loningen lol.

   Attentatet jag skrev om igar vet jag ej hur det fortskrider men den tjugotredje skulle det iaf intraffa i samband med det sa skulle ett bankran aga rum pa en Nordea bank i stan men jag vill inte namna vilken for jag ligger i en kallare dar denna bomb ska apteras och det ar stampat jordgolv , varmt men morkt och dammigt. utanfor ar det en kvinna som haller koll pa det hela det ar ett helt gang kort om tid.

   • Hej !

    Alltsa sa har ligger det till det ar atminstone 2 st smallar en vid Nordea efter ranet och vid samma tidpunkt vid ett Polskt ministerium for att avleda uppmarksamhet naturligtvis , enligt rykten och sa vidare 2 flugor i tva smallar , lol (ironi , sarkasm).
    Det ar en Tysk som ar huvudmannen han pratade med mig igar kvall pa ett sprak som inte finns han hasplade ur sig nagot bara for att hora mitt svar , jag ruskade pa huvdet och gick darifran han ville hora min nationalitet naturligtvis.
    Kvinnan som bevakade att inga Poliser var narvarande vet jag var hon haller till jag sag henne igar kvall full som en alika med en beloning fran dom i form av formodligen en lada vin eller nat , hennes kamrater traffade hon igar pa ett stalle som jag inte vill namnge nu for min sakerhet dock , jag lamnar stallet den 19 mars for jag vill inte ligga pa gatan som i Amsterdam och aka pa boter igen , arendet i Amsterdam fortsatter jag att arbeta pa eftersom det ar mit hem som ar beslagtaget pa oriktiga grunder.

   • Hej !

    Det ar atminstone 5-7 personer inblandade tyskens husbil ar i Woschdina eller nagot nara stadion.
    Overgiven……. olast ( not locked.)

    Narkomaner.
    Kokain.
    mm.

   • Hej !

    Det ar knackningar i rorledningarna som signal en del ar Morse och en del ar andra signaler koder sa att saga.
    Svarar jag med en knackning eller nagot ar det …….boom , vilket innebar att det ar gront ljus att ga ner och aptera mm dar jag ar /sover .
    De forsokte pa ett annat stalle med men det gick snett eftersom det var eller blev en familjetragedi som gjorde att det hela uppdagades i natt var det inga knackningar i roren , men i dag pa morgonen fast det var fingerat for att det hela ar namligen upptackt och grabbarna ar forsvunna , jag far se i kval dock .

    Jag vet inte om det ar ett mord eller tva ocksa , de har varvat ytterligare en ”oskyldig ” eftersom hon lider av tristess eller annat som gor det hela trakigt vad jag som studerande uppfattar det som genom dessa signaler med knackningarna , de gar att tyda namligen .

    Jag far se ikvall , osakert dock……..

   • Hej !

    ” Kvinnan som bevakade att inga Poliser var narvarande vet jag var hon haller till jag sag henne igar kvall full som en alika med en beloning fran dom i form av formodligen en lada vin eller nat , hennes kamrater traffade hon igar pa ett stalle som jag inte vill namnge nu for min sakerhet dock ”

    Hon tror namligen att jobbet ar klart hon visste inte vad hon var delaktig i hon skulle bara vara utanfor och ga fram och ater ungefar som de gor med callgirls (horor )eller liknande.
    Formodligen sa har det hela skitit sig for dom.

   • Hej !

    Min narvaro satte kappar i hjulen sa att saga , intressant aven for min vidareutbildning som rattspsykiatriker dock.
    Detta ar kontentan av sovjet eran och kommunismen i stort som dessa manniskor nyttjar i systemet.
    Euro samarbetet liknar detta system det kan bli mycket konflikter och ar det redan vad jag har konstaterat det bubblar under ytan.
    Lincoln .

   • Hej !

    ”Tolgfors kan bli regeringens offer”

    http://www.svd.se/

    http://www.svd.se/mat-och-vin/coca-cola-andrar-recept-for-att-undvika-cancervarning_6912131.svd

    Sa var /ar det med rokning ocksa.
    Smoking kills , lol.

    Energi dryckerna i Holland innehaller fenylanalin som ni redan vet det gar som fa…..n ett tag sedan kommer kraschen paminner om kokain namligen . jag har sett flera stycken gatt i ”vaggen ” av dessa energi drycker , jag kommer ihag anilin-pennorna pa 60-talen som skolungdomarna satt och sog pa. fargen var rod och bla pa var sin sida av pennan.

    Det ar for narvarande poppis med kokain nu folk gar som pa rals av det jag mar piss de ser ut som dom hade stolpar uppsatta i ryggen spikrak stil med attache portfolj och sylar (grejor) , lol.

    EU av i dag.

   • Botemedlet innan Amfetaminet som blev epedemiskt pa den tiden.
    De som lamnades darhan fick sjukdomarna som ar och var efterverkningarna av dessa manniskors framfart .
    Vissa av dessa sjukdomar gar faktiskt och bota med detta lakemedel som ar strangt reglerat och forskrivs av doktorer med special-licens fran Socialstyrelsen i Sverige.
    Jag tanker i detta lage ej namna vilka sjukdomar det handlar om pga. missbruk med diagnostisering mm.
    ADHD ar val kant mer sager jag ej.

    Fusket inom skolor/hogskolor/Universitet dar individer plockar in olika droger i portionssnus ar kant av mig mfl.
    Lossnus ar att foredra eller rokning och da far jag/man ga ut fran lektionen , forr i tiden fick du inte ens tugga tugggummi pa lektionerna darfor anilin-pennor som smyg fran de som hade dessa diagnoser typ ADHD , da fanns inte Amfetaminet som forskrivningsratt , japanerna anvande det under andra varldskriget som stod for deras Kamikatze-piloter.
    Detta ar ett valdigt utbrett problem i dessa asiatiska lander jag namner inget land forovrigt i avseedet men jag har ogon att se med hoppas jag , lol.Fortfarande.
    Tv,n sager mycket aven vara svenska journalister.

   • Hej

    En privat halsning till lilla Putti putt och Micke i min uppvaxtstad , Micke son ska bli Polis sager han hur gar det da , da det uppdagas att……..och sa var det putti putt hall dig pa sparet , sa inte ralsen kroker sig 😉

    ———————–

    Och sa mig sjalv , jag har ett besoksforbud darfor ar jag kvar och studerar mm.
    Sag till Carpentern att han tar till krattan for ovrigt sa inte hela stan blir omtapetserad.
    Eller hur lilla gumman !
    Det var glashalt forra vintern hur var det i vintras ?!
    Gor jag inget blir det inget , for har far jag inga barn gjorda !
    🙂

    Var det gyllne tider eller vilken pop-grupp var det ?

    Aufwiedersehen/Trebje mon amour eller nat.

   • Hej

    Det gamla systemet att att utbilda ”sparven ” fran Minsk ar en sak men funkar inte pa en Lakarutbildning och dessutom inte i min barndom feldiagnostiserade massling som enligt sjukskoterskan var roda hund med komplikationer i ena orat och plagsamma pencillin injektioner i oronen med PEPPARKAKA som foljd dar det sa BOOM i huvudet vid 6 ars alder mm. mm inom sjukvarden da det begav sig pa den tiden 😦 LOL

  • Hej !

   Påven fördömde homoäktenskap

   Påven Benedictus XVI fördömde på fredagen homoäktenskap då han höll tal inför amerikanska biskopar på besök i Vatikanstaten.

   http://www.svd.se/nyheter/inrikes/paven-fordomde-homoaktenskap_6914871.svd

   ———————————-

   My comment : A relevant question is to speak to The Pope – How come that the second world war accour ?

   Answer ………?

   My answer : It was an example of God that just that happening with the theories of Einstein and sofort was due to the sciense , not for created the atomic bomb , God want to show the human kind that we must be aware of that kind of happenings , and nothing have happened.
   God blame none.

   • Hej !

    http://www.svd.se/nyheter/utrikes/annan-och-al-assad-i-samtal_6914837.svd

    ” Samtidigt meddelar ryska utrikesdepartementet att utrikesminister Sergej Lavrov understrukit för Annan att Moskva motsätter sig inblandning i Syriens interna affärer. ”

    My comment : That was good news !

    http://www.svd.se/nyheter/utrikes/valdtakter-en-del-av-syriens-vapen_6913955.svd

    Våldtäkter en del av Syriens vapen

    FN-sändebudet Kofi Annan vill att syriska oppositionella talar med regeringen i Damaskus. Men efter alla massakrer är det otänkbart, säger oppositionen i SNC. I Stockholm vädjade svensksyriska kvinnor till biståndsminister Gunilla Carlsson att hjälpa utsatta i Syrien både akut och långsiktigt.
    Svensksyriska Nasreen Aljanabi Larsson informerade biståndsminister Gunilla Carlssonom läget för kvinnorna i Syrien när UD bjöd på lunch på internationella kvinnodagen.

    —————

    ” Över UD:s lunchbord, där SvD satt med, berättade gästerna om fasorna i staden Homs, om en regim som använder våldtäkter som stridsmedel, om flyktingkvinnors utsatta situation och om kvinnors behov av en långsiktig strategi, så att inte patriarkala krafter tar över den dag Assadregimen faller. ”

    My comment :
    Inte Matriarkala krafter heller.

    Hmmmmm…….? I don’t do any favour of it.

    Devisen for oss ar Neutralitet med humanistisk attityd.

    =======================================================

    AMSTERDAMFORDRAGET
    OM ÄNDRING AV FORDRAGENT
    OM EUROPEISKA UNIONEN,
    FORDRAGEN OM UPPRÄTTANDET
    AV EUROPEISKA GEMENSKAPERNA
    OCH VISSA AKTER SOM HOR
    SAMMAN MED DEM

    Klicka för att komma åt amsterdam_sv.pdf

  • Hej !

   http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/eu-lander-bor-satta-press-pa-ungern_6912959.svd

   ” Alla är överens om att ledarskap krävs för att skapa disciplin i EU-ländernas ekonomier. Vi vill hävda att ledarskapet för att öka medlemsländernas respekt för grundläggande rättigheter är ännu viktigare. ”
   —————
   Ordval : Respekt tycker jag ar fel uttrycksatt i sammanhanget , disciplin ar for starkt ord .

   Foljande forslag :

   Alla ar vi overens om att ledarskap och kompetens kravs for att ordning och reda pa EU-landernas respektive finansiella/ekomomier sektorer ska rada/galla.
   Vi havdar att ledarskap , kompetens och odmjukhet behovs for grundlaggande rattigheter.

  • Hej

   Svenska folk nu ska ni fa hora historian om O.Palme

   Det hela var i scen satt av den ryska eran eftersom den svenska Kungen Karl den 12 s harjningar i Europa och ovriga varlden , Polen fick ansvaret att handha fragan och skickade en sk. foraktad slakt till Sverige , denne man blev som alla svenskar vet mordad och hela svenska befolkningen blev krankt.
   Det hela var i scen satt for att kranka Sverige .

   • Hej

    En sak till de polska ungsomarna skiter i skolan och manga av dem ar analfabeter , jag blev kollad av tva kvinnliga Poliser idag jag fragade om dom pratade engelska de svarade nej men jag sa det maste ni kunna efter ett tag da de fick min legitimation al’a korkort sa borjade den ena polisen prata engelska , du kan ju sa jag och da fragade hon var jag levde i Polen , jag svarade jag lever /bor inte i Polen de checkade leget och sedan gick de , strax efter blev jag utsatt for brottsprovokation da tillkallade jag Polis och talade om att detta avr olagligt i EU de svarade ja , for det var en set up for mig eftersom de visste att jag checkade papperskorgar och annat for matfragan.

   • Hej
    radet ar for Sverige att ga ur EU och inte betala dessa myglare nagonting for de gor inget for att arbeta bara fester och annat skit .
    Ett tips till unga liv och annan valgorenhet ar att de som sands till Polen kommer ej vidare utan slangs ut pa gatan under broar dar det inte syns , kann er lurade Sverige , bedrovligt.

   • hej !
    Jag har ett medborgarskap till at suga pa.
    men det loser sig sa smaningom.
    Bara lilla gumman ar valbehallen.
    Nojd som ett flygplan efter ett par bars.
    Billigt och bra men ej i overflod.
    Alkoholist ar jag ej men jag gillar att dra PA IBLAND OCH DA BLIR DET ALLT PLUS LITE TILL…..SOM NI HORDE/SAG ENLIGT RAPPORT fran skrivande.
    Kom hit far vi prata utan klader My sweety/fianc’e over a cup of coffe .
    As I presume as you know !
    I am not an Psychopath as you declared , I am kind as a silence of a lamb , you know , LOL. -;)

   • Hallo !

    Try to experience before you lay the coffin case around you and lay at 7 feet under ground.

    It’s not my point of view , my point of view is happines .gladness and some hope , will you.
    If you understand is not my problem , so to speak otherwise you not ,….. intend to .

    ——————-

    Hur som helst kom hit far vi snacka utan noijor slapp korna los och dra pa , inget problem , ansvaret far ungarna ta.

   • Hej !

    Ar vid Centralstationen i Warzawa som oftast for att kolla laget vi syns dar varje dag tills den 19/20 for jag ska ga pa HARD ROCK CAFE (kVALLEN NARA CENTRALEN (EASY BY THE WAY), ) DA JAG TAR AVSKED FRAN POLEN OCH DESS ANALFABETISM.

    MVH STEFAN JOHANSSON.

   • Hej

    Packning …? ! Pa sin hojd en axelremsvaska ar att foredra !

    Jag har sett alltfor manga komma med halva bohaget och allt ligger nagonstans pa en second hand butik eller pa nagon soptipp och vederborande sjalv slutkord och halvdod pa gransen till sammanbrott pa en lokal psykklinik utan atervando .

    Jag sjalv har bara det nu , hotell eller andra hands kontrakt pa lagenhet eller bungaloo nagonstans i Vastindien/Indien/Thailand in the world actually , 😉

    Stromsholm …..en parla i solen 🙂

 4. Hej !

  Är i München och har naturligtvis i Amsterdam rakat ut för problem med Der Polizei , finkan i fyra dagar för att jag legat ute pa gatan iof ett ar gammalt ärende men böterna för det blev 300 euro , vilka mobbare det kan jag lungt säga , i korta drag jag sitter pa ett internetcafe och gör detta de släppte mig efter fyra dagar eftersom jag inte betalade skulden , skulle föresten aldrig falla mig in för de tog mitt hem (husvagn/bil/cykel).
  Nog om det , jag förmodar att jag har giltliga skäl för den 23 januari eller hur herr Advokat.
  1timme/1euro.

  Vi hörs skickar ytterligare anklagelser fran Nederländerna i form av en förstörd vattensprinkler i cellen mm. mm lol.
  Inte roligt bedrövliga förhallanden.

  /Stefan

 5. Hej !

  Jag undrar om det ska vara så här på mitt studentboende och dessutom betalar jag för att bli ”buggad” 2500kr/månad , jag får ständigt konfigurera om router , inställningar på datorn mm. mm.
  Det jag betalar för ska ju vara okej , men det är det ej .

  Jag pratade med de som ombesörjer fastigheten nu på morgonen , finns inga pengar blev svaret , Danske Bank , Aberdeen osv. fiberkabel finns det pengar till iaf.

  Alltså om nu de vill ha kontroll på vad jag plus alla andra sysslar med på Internet så ska man inte sabbotera för de som från början vill arbeta med sina ärenden varelse skola , arbete eller andra aktiviteter , och då ha förutfattade meningar att folk ”fildelar” (Pirate Bay) , det leder bara till att folk fildelar helt enkelt av ren ilska eller annat , det hela är så att säga självuppfyllt från de som ”buggar” och misstänkliggör individen . Ja jag hade rätt personen fildelade !

  Styrningsfunktionerna i samhällsfunktionerna är vidriga !
  Dessutom krävs åklagarbeslut för relevanta ärenden för att ”sätta dit” ungdomarna .
  Ingen övning för samhällsbeskyddarna heller , praktiken får ni sköta på andra sätt ni som är ”nymornade” praktiserande kriminalare.

  • http://www.hogstadomstolen.se/Om-Sveriges-Domstolar/

   Om Sveriges Domstolar

   ”Sveriges Domstolars rättskipning är av hög kvalitet, med snabb handläggning och enhetlig rättstillämpning. Verksamheten har ett högt förtroende hos allmänheten.”

   Så lyder Sveriges Domstolars vision. Det är utifrån denna samt de nio mål som ställts upp på vägen mot visionen som domstolarna och Domstolsverket bedriver sitt arbete.
   Vad kan domstolen hjälpa till med?

   Domstolen kan ge allmänna upplysningar av mer formell art. Till exempel kan vi tala om hur du ska fylla i en stämningsansökan och allmänt beskriva hur en rättegång går till.

   Domstolen lämnar uppgifter om mål och ärenden om en begäran är så specificerad att vi enkelt kan hitta uppgiften. Om det krävs särskild efterforskning måste den som vill ha en uppgift som regel själv leta i arkiven.
   Vad domstolen inte gör

   Domstolen ger inte juridisk rådgivning. Vänd dig till en advokatbyrå om du till exempel vill ha råd om hur en process ska läggas upp rent juridiskt.

   Eftersom det är viktigt att domstolen är objektiv och opartisk lämnar vi inte besked om hur en rättsregel bör tillämpas i ett enskilt fall.

   http://www.hogstadomstolen.se/Sok/?tab=contact

  • http://www.rmv.se/

   Välkommen till Rättsmedicinalverket

   Fälla eller fria? Svaret på den frågan måste bygga på bästa tänkbara faktaunderlag. Rättsmedicinalverkets specialister producerar analyser och bedömningar som hjälper domstolar, åklagare och polis att förstå omständigheter i olika rättsfall. Sakkunniga, kvalitetssäkrade svar på rättvisans svåra frågor.

   Rättsmedicinalverket är en rättsvårdande statlig myndighet. Kraven på expertkunskap är högt ställda. Inom Rättsmedicinalverket finns många av landets mest meriterade biomedicinska analytiker, kemister, läkare, psykologer och forensiska socialutredare. Denna expertis är en viktig resurs för hela Sveriges rättsväsende. Rättsmedicinalverket bildades 1991 just för att ge alla orter i landet samma tillgång till dessa kompetenser. Därmed stärks rättssäkerheten.

   För att arbetet ska hålla högsta möjliga standard genomförs återkommande fortbildning och kontinuerlig kvalitetssäkring inom alla delar av verksamheten. Framsteg inom teknik och vetenskap kommer snabbt till användning i arbetet. Det ökar kvaliteten i analyser, bedömningar och arbetsmetoder.

   Rättsmedicinalverkets anställda medverkar också i undervisning vid universitet och verket anordnar kurser och seminarier på uppdrag av kommuner, sjukvård och kriminalvård.

 6. SCROLLY , lol.

  http://www.sou.gov.se/yttrandefrihet/

  Yttrandefrihetskommittén

  Välkommen till Yttrandefrihetskommitténs hemsida!

  Yttrandefrihetskommittén är en parlamentarisk kommitté som består av en ordförande, tre sekreterare, tolv representanter för riksdagspartierna och tolv experter.

  Yttrandefrihetskommittén fortsätter Tryck- och yttrandefrihetsberedningens arbete. Tryck- och yttrandefrihetsberedningen tillsattes den 30 april 2003 och bestod av en ordförande, en sekreterare och ett antal experter. En samrådsgrupp med representanter för riksdagspartierna var också knuten till beredningen. Den 16 maj 2008 ombildades beredningen till en parlamentarisk kommitté som antog namnet Yttrandefrihetskommittén.

  Yttrandefrihetskommittén ska fullgöra dels de uppgifter som kvarstår enligt Tryck- och yttrandefrihetsberedningens tidigare direktiv, dir. 2003:58 och dir. 2007:76, dels de uppgifter som anges i dir. 2008:42.

  Yttrandefrihetskommitténs uppgifter

  Yttrandefrihetskommitténs uppgifter enligt
  direktiven 2008:42 är uppdelade i två etapper
  Etapp 1 omfattar arbete med förslag till grundlagsändringar inför valet 2010. Uppdraget i denna del redovisades i ett delbetänkande som överlämnades till justitieministern den 17 februari 2009. I betänkandet behandlas följande frågor:

  Integritetsaspekter på det frivilliga grundlagsskyddet för databaser.

  Förtydligande av databasregeln och webbsändningsregeln.

  Om en s.k. stencilregel bör införas för cd-, dvd-skivor och andra tekniska upptagningar.

  Grundlagsskydd för digital bio och annan offentlig uppspelning ur en databas.

  Grundlagsskydd för ”e-böcker och e-tidningar som levereras med innehåll”.

  Efterforsknings- och repressalieförbuden

  Yttrandefrihetsrättsliga aspekter på lagregler om skyldighet att göra trådsända TV-program tillgängliga för personer med funktionshinder.

  Etapp 2 av Yttrandefrihetskommitténs arbete omfattar bl.a. fortsatt övervägande av frågan om man i längden bör behålla en teknikberoende grundlagsreglering av tryck- och yttrandefriheten. Uppdraget i denna del ska redovisas senast den 20 december 2011.

  Under etapp 2 ska kommittén:

  Fortsätta arbetet med att överväga om man i längden bör behålla en teknikberoende grundlagsreglering av tryck- och yttrandefriheten.

  Analysera om andra distributionsformer för yttranden till allmänheten, utöver de traditionella medierna, kan behöva skyddas av de tryck- och yttrandefrihetsrättsliga principerna.

  Göra en allmän översyn av TF och YGL med inriktningen att göra dessa grundlagar så tydliga och lättillämpade som möjligt, om det inte bedöms möjligt att hitta en ny teknikoberoende regleringsmodell som ger ett tillräckligt starkt skydd för tryck- och yttrandefriheten.

  Utreda om skyddet för enskildas integritet och privatliv i TF och YGL bör stärkas.

  Överväga om det är möjligt att stärka enskilda personers ställning i förhållande till medieföretag om de utsätts för brott i medierna, dock utan att tryck- och yttrandefriheten på något avgörande sätt inskränks.

  Fortsätta att överväga om möjligheterna att lämna internationell rättslig hjälp och liknande internationellt bistånd på det grundlagsreglerade området bör utökas.

  Kommittén ska föreslå de grundlagsändringar och andra lagändringar som den finner motiverade och får presentera delbetänkanden efter hand som olika frågor behandlas.

  Tryck- och yttrandefrihetsberedningens uppgifter

  Tryck- och yttrandefrihetsberedningen hade ett brett uppdrag att följa utvecklingen på det tryck- och yttrandefrihetsrättsliga området, dvs. främst frågor som rör tryckfrihetsförordningen (TF) och yttrandefrihetsgrundlagen (YGL), samt utreda och lämna förslag till lösningar av olika problem på detta område.

  I sitt första delbetänkande, som överlämnades till justitieministern den 22 december 2004, redovisade Tryck- och yttrandefrihetsberedningen sina överväganden i bl.a. följande frågor, som angavs särskilt i beredningens direktiv:

  Kan Sveriges möjligheter att lämna internationellt rättsligt bistånd inom det tryck- och yttrandefrihetsrättsliga området ökas?

  Kan något av de brott som nu upptas i brottskatalogen i TF utmönstras?

  Hur ska YGL:s tillämplighet vid print on demand-försäljning av tekniska upptagningar utan ursprungsuppgifter avgöras?

  Behörigheten för JK respektive allmän åklagare under det skede i en brottsutredning då det är oklart om TF/YGL eller allmän lag är tillämplig.

  Ursprungsuppgifter på tekniska upptagningar som framställts utomlands.

  Möjlighet för HD att förena mål med tryck- eller yttrandefrihetsrättslig anknytning vid två eller flera domstolar.

  Den 15 november 2006 överlämnade Tryck- och yttrandefrihetsberedningen beredningen sitt andra delbetänkande till justitieministern
  Betänkandet var ett debattbetänkande och behandlade följande frågor:

  Är det mot bakgrund av den tekniska och mediala utvecklingen möjligt att i längden behålla en teknikberoende grundlagsreglering av yttrandefriheten i medierna?

  Omfattas ny teknik för framställning av skrifter och tekniska upptagningar av TF och YGL?

  Finns det på sikt anledning att slå samman TF och YGL till en grundlag omfattande såväl tryckfrihet som annan yttrandefrihet?

  Den 12 juni 2007 arrangerade Justitiedepartementets grundlagsenhet och Tryck- och yttrandefrihetsberedningen ett debattseminarium om grundlagsskyddet för tryck- och yttrandefriheten. Statssekreterare Magnus Graner, justitiekansler Göran Lambertz och advokat Peter Danowsky var några av de medverkande.

  Debattbetänkandet har remissbehandlats.

  Synpunkter med anknytning till kommitténs uppdrag
  kan lämnas per e-post till Daniel Gustavsson, fornamn.efternamn@justice.ministry.se.

  ——————————-

  http://sv.wikipedia.org/wiki/Foliehatt

  https://www.flashback.org/

  • http://www.sou.gov.se/

   http://www.regeringen.se/sb/d/13516/a/154203

   Pressmeddelande
   22 oktober 2010
   Justitiedepartementet
   Ny yttrandefrihetsgrundlag? Yttrandefrihetskommittén presenterar tre modeller

   Ska journalistiska, litterära och konstnärliga yttranden ha ett bättre grundlagsskydd än andra? Eller ska yttranden från massmedieföretagen särbehandlas? Eller sådana yttranden som någon tydligt tar ansvar för?

   Yttrandefrihetskommittén har i dag överlämnat ett debattbetänkande till justitieminister Beatrice Ask med tre modeller för hur yttrandefriheten skulle kunna regleras i ett ständigt föränderligt medielandskap.

   Yttrandefrihetskommittén är en parlamentariskt sammansatt kommitté som har regeringens uppdrag (Dir. 2008:42) att utreda om Sverige i längden bör behålla en teknikberoende grundlagsreglering av tryck- och yttrandefriheten. Utgångspunkten för arbetet ska vara att yttrandefrihetens så kallade grundbultar som till exempel ensamansvaret och meddelarskyddet ska ligga fast. I uppdraget ingår att analysera de för- och nackdelar som en teknikoberoende reglering kan medföra.

   Kommittén har kommit till slutsatsen att en grundlagsreglering som behandlar alla yttranden lika är omöjlig utan en försvagning av yttrandefriheten. Det särskilt starka grundlagsskyddet behöver därför, som i dag, avgränsas.

   Kommittén presenterar i betänkandet tre modeller för en framtida reglering som innebär en teknikneutral lösning: Ansvarsmodellen, Verksamhetsmodellen och Ändamålsmodellen. Kommittén tar i betänkandet inte ställning för någon av modellerna.

   Gemensamt för alla tre modellerna är att det endast är yttranden som framförs i ett massmedium som omfattas av det särskilt starka grundlagsskyddet, alltså ungefär det skydd som ges i TF och YGL i dag. Massmediekravet är nödvändigt för att tryck- och yttrandefrihetens grundbultar, till exempel meddelarskyddet och ensamansvaret, ska säkerställas.

   I begreppet massmedier inkluderas givetvis de traditionella medierna som dagstidningar, böcker och sändningar i radio och tv. Men begreppet fångar också in modernare former för spridande av information och åsikter, som till exempel webbtidningar och bloggar. Det kan även omfatta andra former för masskommunikation som ännu inte sett dagens ljus.

   Ansvarsmodellen innebär att en gräns dras mellan yttranden som någon är beredd att ta ansvar för och yttranden där ansvarstagandet är otydligt eller obefintligt. Ansvarstagandet kan ske antingen genom att det finns ett utgivningsbevis, vilket förutsätter att en behörig utgivare har anmälts och godkänts av en myndighet, eller genom att det finns ansvarsuppgifter utsatta i eller på mediet. Med ansvarsuppgifter avses den ansvariges namn och hemvist i Sverige.

   Verksamhetsmodellen betonar betydelsen av yrkesmässig framställning och spridning av massmedier. Den tar i första hand sikte på att ge skydd åt den egentliga ”mediebranschen”. Det motiveras av att den mer professionellt bedrivna medieverksamheten kan sägas ha särskild betydelse för den fria informationsspridningen och åsiktsbildningen. De aktörer som har bedömts särskilt skyddsvärda benämns massmedieföretag. De som inte är massmedieföretag kan få grundlagsskydd genom att i eller på massmediet ange ansvarsuppgifter.

   Ändamålsmodellen utgår från ändamålet med yttrandena och ger ett särskilt starkt grundlagsskydd åt yttranden med ett opinionsbildande, journalistiskt, litterärt eller konstnärligt syfte. Denna formulering är i sina huvuddrag hämtad från EU:s dataskyddsdirektiv. Tanken är att modellen ska vara lätt att förena med EU-rättens krav. Meddelarskyddet gäller inte inom modellens hela tillämpningsområde utan för massmedier för vilka det finns en registrerad ansvarig. Censurförbudet å sin sida omfattar alla yttranden i massmedier, alltså inte bara de som har något av de särskilt angivna ändamålen.
   Kontakt
   Martin Valfridsson
   Pressekreterare hos Beatrice Ask
   Göran Lambertz
   Utredare
   070-312 88 31

   Nils Funcke
   Utredningssekreterare
   08-405 35 81
   073-073 88 51

 7. När justitieminister Beatrice Ask öppnar för en breddning av FRA-lagen för att tillåta signalspaning av svenskar på beställning av Säpo och Rikskriminalpolisen så innebär det att landet går samma väg som Iran, Syrien och andra repressiva stater. Den föreslagna förändringen är precis den ändamålsglidning som lagens kritiker varnade för – krav som förespråkarna menade bara var baserade på konspirationsteorier. Det skriver yttrandefrihetsorganisationen Reportrar utan gränser.

  http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/justitieministern-oppnar-for-total-overvakning_6703869.svd

  • http://www.expressen.se/1.235808

   Snart kan du vara helt anonym på nätet
   Den som vill kan snart glömma copyright-lagar och nöjesbranschens jakt på gratisnedladdare. Till vintern ska alla nätsurfare med skumma ärenden kunna gömma sig på internets mörka sida, ”darknet”.

   Darknet är en typ av mjukvara som funnits ett tag, från början med syftet att dra till sig internets skräptrafik. Men nu är en mycket större darknet-version på gång, tänkt att låta vilken nätsurfare som helst vara helt anonym, även för experterna. En första testversion finns redan tillgänglig via Freenet-projektet. – Vi har kommit på ett sätt att ha ett darknet med potentiellt miljoner användare, säger Ian Clarke på Freenet-projektet till AFP. – Vi hoppas kunna lansera något på denna sidan jul. Freenet-projektet säger sig vara ett nätverk som går ut på att låta tekniken utvecklas och kommunikation flöda fritt. – Vårt mål har aldrig varit att uppmuntra copyright-brott. Men man kan inte ha både kommunikationsfrihet och skydd med copyright-lagar de två tar ut varandra, säger Clarke.

   —————————————
   http://blogg.idg.se/free_thinking/2012/01/14/strindberg-skrev-en-gang/

   Strindberg skrev en gång
   14 januari 2012 15:35

   August Strindberg skrev en gång som så här

   ”Är man således skyldig aktning för lagarne?

   Ja, när de blir aktning värda.

   Om man skulle ha absolut aktning för alla lagar, så kunde man ju aldrig få några bättre.” (Ur August Strindbergs lilla katekes för underklassen, skriven någon gång under 1880-talets mitt)

   DEN boken och dom orden ligger väldigt nära till hands som fortfarande väldigt aktuella när man läser följande nyhet: Polisen rustar upp mot fildelarna (DN)

   ”Skivbolagens och filmindustrins rättighetsorganisationer har blivit alltmer aktiva och lämnar in allt fler polisanmälningar om fildelningsbrott.”

   Polisen har inte fattat, fildelningsåklagarna har inte fattat, somliga politiker har inte fattat, det där är ett krig som man aldrig kommer att kunna vinna, kriget är liksom redan förlorat och ännu mer förlorat än förlorat i samma takt som det börjar gå upp för människor att lagarna ifråga inte tillkommit på särskilt demokratiska, moraliska, nyktra och seriösa grunder utan i praktiken är rena beställningsarbeten från särintressen som kan tänka sig att göra så här. Särintressen som dessutom vid ett upprepat antal tillfällen har visat sig bryta mot lagarna på ett vis som man själva vill kunna straffa andra till misär och hemlöshet för, särintressen vars undanflykter naturligtvis kommer att köpas och ”brotten” därför att undgå alla former av något som ens bär den minsta lilla likhet med en seriös utredning.

   Fan, man kommer plötsligt att tänka på några andra rader i den där boken av Strindberg.

   ”Vad är samvete?

   Känslan av att man icke lytt en föreskrift.

   Att döma av överklassens handlingar saknar den också allt samvete. Helt naturligt, då dess föreskrifter endast är avsedda för underklassen. För sig själva ha de endast en lag. Vad jag gör är rätt!”

   Dom där sista raderna av Strindberg är nog en ganska klockren beskrivning av hur det s.k lagstiftningsarbetet runt internet bara måste ha gått till eftersom dom lagar och internationella avtal det utmynnat i bygger på antaganden och påståenden som står i motsats till vad en lejonpart av seriös och oberoende forskning om samma saker kommit fram till.

   Naturligtvis så kommer det ju att vara fullständigt ohållbart av en lång rad skäl av såväl nationalekonomisk som politisk natur att få för sig att åtala en halv miljon medborgare för något som dom flesta faktiskt inte ser som ett brott utan som en naturlig kulturell tillämpning av internet och teknik. Åtala en halv miljon? vore liktydigt med politiskt självmord, liktydigt med att lilla maktgubben och maktgumman sannolikt får flytta sina ömtåliga bakar från dom ack så sköna, bekväma och med makt mjukt stoppade stolarna dom sitter på.

   Frågan är om dom människor inom såväl det juridiska som det politiska systemet som är ansvariga för igångrullningen av häxprocesserna kommer att sansa sig innan dessa når medeltidens ”bränna på bål eller dränka nivå” eller dom själva blir flyttade på av uppretade väljare? Därvidlag är jag tyvärr och baserat på att ha följt utvecklingen under flera år en stor pessimist.

   Det allvarligaste av allt i hela situationen är att lagar och avtal som kommer i en strid ström och som uppenbart är avsedda för att säkra enskilda särintressens kontroll över allt och allas utveckling, lagar och avtal som dessutom står i skarp kontrast till väldigt många människors moral och rättsuppfattning riskerar att på sikt fullständigt urholka förtroendet för rättsväsendet och därmed också för rättsstaten med därpå följande konsekvenser.

   Hur länge till ska pajaskonsterna få fortsätta?

   Generellt

 8. Jag ska klargöra för Tingsrätten att oavsett dom i detta ärende så har tingsrättsmålet Mål nr B1901-11 E7 aktbilaga 65/AM-57446-10 , och den person som är föremål i ärendet för min del , en ouppklarad historia att prata om på tu man hand , och kan inte denne person ”loppis” klara av det så är inte den här förhandlingen min/mitt projekt .

  Stefan Kurt Johansson

  SÅ !

  http://www.cigarrummet.com/PipTobak.htm

 9. Lika bra jag säger det eftersom jag gjort det tidigare , tingsrätten ger vid tidpunkten skrivande möjlighet till efterforskning i aktuellt mål och ärende för allmänhetens intresse .
  Offentlighetsprincipen.

 10. Poliser , nja……problem , relationsproblem i samhällsform , rättsskipare som har många liv på samvetet ända sedan tiden början för det gebitet , små psykopater med problem i stort och smått som de kompenserar med ”fällande” domar och tråkig fortsättning på livet i och med metoden och den andres stulna själ och märkliga uttryck som de tycks va intresserade av.

  Visserligen tråkig skrivelse men måste göras för info. om deras observerade och upplevda aggressivitet av mig själv bl.andra .

  NOIJA. ;-D vapen ……lol .

 11. Hej !

  Att sedan hyresvärden går in i min studentbostad och sätter dit ett galvaniserat bläck för att snygga till i lyan medans jag inte är inne i lägenheten är dumt och olagligt snokande vilket jag sa till portvakterna vilket de förnekar . också dumt , sedan kommer upp en lapp på dörren med ett YIT-föetag , jobbar TELIA , (lol) som ska koppla in fiberkabel till Internet , är SCHYSST och så ska det va , synd bara att nuvarande bredband TELIA inte ens går att ”streama” SvtPlay utan att det blir avbrott är totalt värdelöst och renderar i misstanke om saker och ting , hmmm.

  • Eskilstuna häktningen var spektakulär , jag va helt näck i en fyll cell två dygn utan varelse vatten mat och röka med ett koppel fruntimmer springande , tittande i tittögat , snacka om HINSEBERG , skulle aldrig accepteras där.

   Ultimatumet var följande , om inte jag höll mig lugn så så skulle dom som dom sa ”packa” ihop mig igen vilket de gjorde med fem till sex personer plus nåt fruntimmer med kom in i kravall utrustnoing och tröck upp mig mot cellväggen satte på ig samtliga fängsel som var möjligt ungefär som på en ”papegoj-pinne! helt näck , då de sprang ut ur fyll-cellen sedan så apploderade de som var åskådare , FYFAAAAN , skithögar.

   Föresten var HIV-provet negativt även andra prover , lol.

   Så säg inte att du har HIV för att hålla folk på avstånd och dessutom inte spotta då polisen har tagit dig för att du sagt det , lol.

   Jag spottade på backen , två kvinnliga poliser slet in mig i bilen på en gång för fylla först sedan en efterkondtruktion för hot mot tjänsteman/kvinna .

   Dealen var en ”cigg” för lossgörandet av bojor och efterföljande blodprov först för natkotika seda på det andra dygnet för HIV och annat skit.
   Det kan man kalla för samhällsbeskyddare med bra värdegrunder , LOL. (Ironi mm.)

  • Till syvende och sist är väl olaga intrång och andra §-paragrafer som uppkommer iom. intrång i bostad med nyckel utan kontraktsinnehavarens vetskap och utan att JAG meddelats , en individuell hyresförhandling som kompensation , alternativet är Tingsrätten med skadestånd och annat som följd.

   Bara en upplysning inget annat.

 12. Hej !

  Lite schysst musik under tiden. 😀

  Why can’t I hear you breathWhy can’t I hold you nowYou just told me on the phoneBad news I can’t believe they’re trueFate is so cruel to you it seemsIt caught you at your weakest point Nothing left of your whole worldBesides chaos and smoking ruinsYou thought there’s nothing more to loseYou’re wrong and he presents the proofPlease fight the devil inside youNot enough time for us to spendWhy can’t I hear you breathWhy can’t I hold you nowYou will need all of your strengthI hope that you can carry onYou fought the shadows of the ghostsNow he’s the one you will fight nextKnocking at your door as ifHe is a guest you like to seeDon’t let him in, just push him backHe is not welcome in your housePlease fight the devil inside youNot enough time for us to spend

 13. Hej !

  Alltså hela det här målet i tingsrätten präglas nedtryckande , kränkande , utnyttjande av mig som person i utbildningssyfte för tingsrättsledamöter och personal inom kriminalvård plus häktes personal.
  Jag har lämnat en skrivelse till Åklagarmyndigheten tidigare för ett antal år sedan vad själva det här ärendet handlar om och beskrivit utförligt om mig och detta ärende.

  Jag ska klargöra för Tingsrätten att oavsett dom i detta ärende så har tingsrättsmålet Mål nr B1901-11 E7 aktbilaga 65/AM-57446-10 , och den person som är föremål i ärendet för min del , en ouppklarad historia att prata om på tu man hand , och kan inte denne person ”loppis” klara av det så är inte den här förhandlingen min/mitt projekt .

  Stefan Kurt Johansson

  Från: Stefan Johansson [mailto:stefankurtjohansson@hotmail.se]
  Skickat: den 5 januari 2012 09:08
  Till: ‘vastmanlands.tingsratt@dom.se’
  Kopia: ‘Ulf Handstedt’
  Ämne: Mål nr B1901-11 E7 aktbilaga 65/AM-57446-10

  Hej !

  När min sista häktningsförhandling fro.m. detta datum ägde rum så blev jag fängslad med bälte runt midjan plus att mina händer var fastsatta i det bältet ungefär som en (Guantanamo fånge) och det sa häktespersonalen att det begärdes från tingsrätten och då tingsrättsförhandlingen ägde rum så sa tingsrättens ordförande att det var på häktespersonalens inrådan som fängslet var aktuellt.

  Jag tittade i tingsrättens datorer där det finns möjlighet till det för allmänheten där det bekräftades att det varpå inrådan från häktespersonalen som handfängslet blev applicerat.

  Inte från tingsrätten som häktespersonalen sa.

  Häktesförhandlingen gick snabbt och jag blev försatt på fri fot.
  Men är detta rätt tillvägagångssätt och metod ?!
  Nej .

  Stefan Kurt Johansson

  http://www.reco.se/friends/profile.seam?friendId=1091908

  Makthavarna har väl en del med min husvagn och bil och klara upp överklagan är gjord och JO-anmälan mot svenska ambassaden i Den Haag Nederländerna är gjord och fortfarande finns inte varken bil eller husvagn i mitt förvar .
  Person rånet är inte uppklarat , Campingen Kungsör ärendet inte uppklarat , mm. mm.
  Ansvaret för det har jag ingen aning om .
  Vi syns den 23 januari eller hur , ”loppis” .

  • Hej !

   :-./ 😦

   Här finns en del ärenden att reda ut för samhällsbeskyddarna , ett axplock av vad som skett , bagateller kan tyckas , lol. .

   Jag undrar jag om myndigheterna har någon handlingskraft vad gäller nedanstående mål i tingsrätt och fordonsfrågan till min fördel , inte ett ljud ifrån JO iaf., ?

   _________________________________________________________________

   Hej Stefan!

   Vad gäller frågan, eller vad vill du ha hjälp med?

   Med vänlig hälsning

   Lars N
   Handläggare

   Trafikregistret

   Transportstyrelsen
   701 81 Örebro
   http://www.transportstyrelsen.se
   Telefon: 0771-503 503
   Fax: 019-26 26 12

   Var vänlig och redigera inte texten vid svar eller ytterligare frågor, så blir det lättare för oss att följa ditt ärende.

   Du kan själv snabbt sköta ärenden som rör fordon på vår webbplats och på vår servicetelefon 0771-25 25 25.
   _______________________________________________________________
   Ämne :Fordon – Övrigt
   Fordon

   Kategori: Övrigt

   Fråga: Hej !

   Mina fordon plus cykel och tillhörigheterna i min Husvagn OWZ560 och ALY319 är beslagtagna i Amsterdam / Nederländerna på felaktiga grunder och jag har inte möjligheter att sköta detta själv eftersom det är gjort av deras polismyndighet och då gäller inga försäkringar enligt mina försäkringsbolag , skatt och sådant är irrelevant för mig eftersom jag inte har access till tillhörigheterna.
   Ni får gärna kontakta mig via mail som lyder e-post.

   Registreringsnummer: ALY319

   Kontaktas via: E-post

   Namn: Stefan Johansson
   Gatudress: xxxxx
   Postadress: xxxx
   Telefonnummer: xxxxx
   E-post: yyyyy

   På grund av tågförseningar och andra/annat problem kunde jag inte infinna mig till bevisupptagning utom huvudförhandling den .
   2011-12-19 kl.10:30-10:53.


   Stefan Johansson

   Hej!

   Står du fast vid din tidigare uppfattning att domaren i målet, enligt dig, är jävig?

   Mvh
   Max Ahlström

   Skickat från min HTC

   —– Reply message —–
   Från: ”Stefan Johansson”
   Datum: sön, sep 25, 2011 12:35
   Rubrik: VB: Kallelse i mål B 1901-11 den 10 oktober./UJ
   Till: ”Max Ahlström” , ,

   2011/9/25 Stefan Johansson

   > Hej !
   >
   > Vad anbelangar läkarintyget så har vvvvv och jag skilda meningar om
   > hur hon uppfattar mig.
   >
   > Jag rår väl inte för hur hon bedömer mig som inkompetent läkare.
   >
   >
   > 2011/9/25 Stefan Johansson
   >
   >> Hej !
   >>
   >> De här uppgifterna är inaktuella.
   >>
   >> http://www.socialstyrelsen.se/sosfs/1996-15#anchor_4
   >>
   >>
   >> 2011/9/25 Stefan Johansson
   >>
   >>> Hej Max !
   >>>
   >>>
   >>>
   >>> Den 19 september 2011 14:09 skrev Max Ahlström :
   >>>
   >>>> F k ****
   >>>>
   >>>> ** **
   >>>>
   >>>> ** **
   >>>>
   >>>> *Från:* Registrator Västmanlands tingsrätt – TVL [mailto:
   >>>> Vastmanlands.Tingsratt@dom.se]
   >>>> *Skickat:* den 19 september 2011 13:43
   >>>> *Till:* Ahlström Max
   >>>> *Ämne:* Kallelse i mål B 1901-11 den 10 oktober./UJ****
   >>>>
   >>>> ** **
   >>>>
   >>>> ** **
   >>>>
   >>>> ** **
   >>>>
   >>>> Med vänlig hälsning****
   >>>>
   >>>> *Ulrika Johansson*
   >>>> Domstolssekreterare, Brottmål, Västmanlands tingsrätt****
   >>>>
   >>>> 021-310 500 • ulrika.johansson@dom.se • Postadress: Box 40, 721 04
   >>>> Västerås • Besöksadress: Sigurdsgatan 22, 721 30 • Fax: 021-12 44 32 •
   >>>> http://www.vastmanlandstingsratt.domstol.se****
   >>>>
   >>>> ****
   >>>>

   ——————-

   Hej,

   Tyvärr kan Skatteverket inte registrera email-adresser i folkbokföringen.

   Med vänlig hälsning

   Marie Pettersson Hallberg
   Folkbokföringshandläggare

   Skattekontor Växjö
   Folkbokföringssektionen
   35197 VÄXJÖ
   Telefon: 010-572 23 58
   marie.pettersson.hallberg@skatteverket.se
   http://www.skatteverket.se

   Från: Stefan Johansson [mailto:
   Skickat: den 26 augusti 2011 12:59
   Till: Marie Pettersson Hallberg
   Ämne: Folkbokföringsadress/Postadress

   Hej !

   Eftersom mitt webbhotell har av någon anledning stängt ner min webbsida och e-post så kompletterar jag med denna e-postadress som folkbokföring ej postadress , enligt tidigare från er , bifogar skrivelse.
   Hej,

   Du har skickat ett mail till Skatteverket eftersom du har problem med att få en bilförsäkring. Precis som du bifogar i ditt brev är du skriven på Kungsörs församling och inte på en specifik adress. När vi gjorde utredningen om din folkbokföring lämnade du ingen fungerande postadress utan istället en epostadress vilken inte kan registreras i folkbokföringen. Du har ingen postadress eftersom du valt att inte lämna någon. I ditt brev nämner du en adress men skriver också att det inte är någon idé att skicka till adressen eftersom det inte finns någon brevlåda där. Postadressen är alltså inte fungerande och Skatteverket kan därför inte registrera den.

   Flera myndigheter och företag tar sina adressuppgifter direkt från folkbokföringen och så är det enligt ditt brev även för Transportstyrelsen och försäkringsbolag du kontaktat. Hur dessa myndigheter och företag sedan väljer att behandla sina ärenden och vilka uppgifter som måste finnas för att man ska teckna en försäkring osv är inget som Skatteverket kan påverka.
   Vi kan bara rekommendera att man ordnar en fungerande postadress, om försäkringsbolaget godkänner det, eller att man, om man bor på en adress i Sverige, är noga med att anmäla den i en flyttanmälan till Skatteverket.

   Med vänlig hälsning

   Marie Hallberg
   Folkbokföringshandläggare

   Skattekontor Växjö
   Folkbokföringssektionen
   35197 VÄXJÖ
   Telefon: 010-572 23 58
   marie.pettersson.hallberg@skatteverket.se
   http://www.skatteverket.se


   Stefan Johansson

   ———————————————–

   ———- Vidarebefordrat meddelande ———-
   Från: Björn Gjörwell
   Datum: 15 juni 2011 10:23
   Ämne: SV: Hej!
   Till: ”stefan@stefankurtjohansson.se”

   Hej!

   Din förfrågan nedan skickades till mig idag 2011-06-15, vet inte om du fått svar tidigare men antagligen inte varför jag skickar detta mail.

   Förmodar att du efterfrågar vad som hänt i ärende 1900-K1478-10 där du anmäler tjänstefel i samband med en handräckning.

   Bifogar de beslut som fattats i ärendet av åklagare. Har du ytterligare frågor så får jag be dig kontakta RPS, Internutredning.

   Mvh

   Björn Gjörwell
   Samordning
   Polismyndigheten i Västmanlands Län

   >>> ”stefan@stefankurtjohansson.se” 2011-06-07 12:00 >>>
   Hej !

   Jag hade delgivning angående en anmälan från mig , förra året på Ekuddens Camping i Kungsör , tyvärr var och är jag resande så jag hade enbart möjlighet att ta del av mina ärenden som angår andras krav.
   Inte mina egna , så nu tar jag upp egna ärenden.
   Ärendenummer osv. vet jag ej men mitt personnummer är 1yyyyyyy/ Kurt Stefan Johansson xxxxxx , Tacksamt svar via mail för fortsatt utredning och svar.
   /Stefan
   ________________________________________
   Från: Polismyndigheten Västmanland [polismyndigheten.vastmanland@polisen.se]
   Skickat: den 25 februari 2011 13:23
   Till: stefan@stefankurtjohansson.se
   Ämne: Hej!
   Hej!

   Ditt e-mail är emottaget och skickat till Polisens samordningssektion för vidare åtgärd.

   Med vänliga hälsningar
   /Registrator, A-diariet


   Stefan Johansson

   —————————-
   Hej !

   Tingsrättens ordförande uttryckte vid förra tingsrättsförhandlingen att jag hade en tidigare anamnes inom rättspsykiatrisk vård vilket inte ordföranden borde ha gjort eftersom tidigare ärenden inte är aktuella i detta ärende utan är utagerat sedan länge .
   Om nu fallet skulle vara så att tidigare ärenden hade betydelse så skulle aldrig en individ kunna bli rehabiliterad tillbaka i samhällssystemen igen på dennes återstående livstid inräknad med släkt osv. i fädrens spår. Förföljd med andra ord.

   Så jag hävdar att det föreligger en jävsituation i och med tingsrättsordförandets ordval vid den tidigare förhandlingen i det aktuella ärendet.

   Varför yrkar åklagaren på en personutredning för mig i målet enligt åklagarens skrivelse ?

   Jag yrkar på stängda dörrar !

   Den 12 september 2011 13:04 skrev Stefan Johansson
   Hej !

   Åklagaren har begått ett misstag , egentligen ska eller borde jag vara häktad då rättspsykiatrisk vård ska tilldömas eftersom jag har tidigare rättspsykiatrisk vård i anamnes.
   Den 12 september 2011 12:52 skrev Stefan Johansson

   Hej !

   Dömd på förhand !!!
   Den 12 september 2011 12:51 skrev Stefan Johansson

   Den 12 september 2011 12:47 skrev Stefan Johansson

   Hej !

   Enligt dokumenten som åklagaren delgett mig och dig då jag var på ditt kontor idag och fick dokumenten , så har åklagaren formulerat sig klumpigt.

   Så här lyder 7§ lagen (1991:2041)

   7 § första stycket andra meningen : Om rätten särskilt anger det i förfarandet skall intyget omfatta de medicinska förutsättningarna för att överlämna den misstänkte till rättspsykiatrisk vård utan särskild utskrivningsprövning.

   Åklagarens skrivelse lyder : Intyget ska inte omfatta de medicinska förutsättningarna för överlämnande av den misstänkte till rättspsykiatrisk vård utan särskild utskrivningsprövning (7§ första stycket andra meningen)

   Aktbilaga 25 2011-08-19 Mål nr B 1901-11

   Åklagarens diarenummer AM-57446-10 Åklagarkammaren i Västerås.

   Stefan Johansson

   Hej !

   Alltså kan inte påföljden bli annat än rättspsykiatrisk vård (med eller utan) särskild utskrivningsprövning.

   Eftersom bevisningen är överhängande .


   Stefan Johansson

   ————————————————-

   ————————————–

   (Träffade A…..da på ”tinget” ) lol.

Have a good time .

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s