Hennes anförande för Nobelstiftelsen var tårdrypande bra , en mycket intelligent kvinna !

Aung San Suu Kyi

»

 1. Alltså under mitt korta och oanspråkslösa liv så kan jag inte sluta att fundera på att det finns ta mig f…..n människor till allt iaf då jag läser och ser det mediala utbudet homofobi , främlingsfientlighet och annat skrämmande , LOL och åter LOL .

  Hur ska jag och mina medmänniskor hanskas med det otroligt skrämmande och omfattande mediala omfånget 😐

 2. Det rådande ekonomiska inbördeskrig som jag upplever nu genom eurokrisen och dessutom förenta staternas bombardemang i mellanöstern som skapar kaos för utrikes födda i de länder de anländer till är förenta staternas uppgift att hjälpa Europa med , min åsikt , de är ju orsaken plus att andra världskriget har skapat ett gynnsamt klimat för USA ,s krigsindustri , propagandan från staternas sida den är ju florerande i allra högsta grad , en sak är iaf bra Microsoft 🙂

  Jag stöder iaf Barack Obama i hans intentioner , bra President precis som Bill Clinton var .

  USA Presidenter

 3. Windows 8 är snart här

  Windows 8 är färdig

  Microsoft har bekräftat att Windows 8 är färdig för lansering och att operativsystemet är skickat för tryckning. RTM-versionen är den sista i en lång rad utgåvor med testversioner och det har varit en ovanligt öppen utveckling med flera chanser för vanliga användare att få en första titt.

  Innan den officiella lanseringen i oktober finns flera möjligheter att få Windows 8 via olika Microsoft-partners. De absolut första som kan använda operativsystemet är de som prenumererar på MSDN och TechNet. Redan den 16 augusti kan de ladda ned och installera Windows 8 på sina datorer.

  Den 20 augusti är det dags för Microsoft Action Pack Providers (MAPS) och därefter den 1 september kan volymbeställare lägga sina ordrar. Även andra partnerprogram ska bli tillgängliga innan oktober, men Microsoft har valt att avvakta med information om dessa.

  26 oktober

  För vanliga användare är det den 26 oktober som gäller för att kunna köpa Windows 8. Samtidigt släpps den första modellen ur Microsoft Surface-serien till butiker.

  Källa : http://www.prisjakt.nu/pryl/dator/2480_windows_8_aer_snart_haer

 4. Hej !

  Funderingarna kvarstår om de systemvetenskapliga teorierna kan förknippas med det kommunistiska systemet angående sociologin för uttryck , märkligt vad folk får för sig i dagens tider , hmmm…….

Have a good time .

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s